• Arcikipirosodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor no/ur ! Kimelegszk az arcom es csuful kipirosodik mindket felol az orrom is .. nem tudom hogy miert van ez es sokszor e'g nagyon .. mar nagyon idegesito es csuf mikor kivan pirosodva .. Talan a szamitogep okozza? viszont ha nap eri akkor is nagyon pirul es egeti ugyanugy mint a normalis kipirosodasnal ami eloszokott jonni (es van egy olyan lukteto erzes mikor kipirosodik es eg).. mit lehetne ez ellen tenni van ra valami gyogymod? Elore is koszonom .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a érzékeny bőr témában

        Kedves Kérdező! Érzékenyebb a bőre az átlagosnál, és lehetséges, hogy a kis bőr alatti erecskék tágabbak, illetve hajlamosak a kitágulásra. A Sensibio arclemosóját és krémét javaslom, ha esetleg nem lenne elég, kiegészíthető Ruboril kenőccsel. A csípős-fűszeres ételeket, és az alkoholt is kerülje,mert ronthatja bőrét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 14., 02:05; Megválaszolva: 2011. július 15., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy