• Bőrprobléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Problémám a következő.A szemem alatt közvetlenül van egy piros folt,eg pattanással kezdődött,majd az elmult és most egy óriási piros folt van a helyén,sokkal nagyobb mint a pattanás volt.Már régebben is ugyanezen a helyen ez többször előfordult,mikor először kijött azt hittem májfolt,de szerencsére nem mert 1-2 hét alatt elhalványult de most nem akar.A napot kerülöm,vizsgaidőszak van heti 1szer megyek ki körülbelül a napra mikor vizsgázni megyek,akkor is 50faktoros fényvédő,árnyék és trolival megyek vagy kb a 100 m-re lévő boltba megyek le,Bőrgyógyászhoz csak 23-án tudok menni.Addig is kérdezném hogy a kép alapján mi lehet ez?A választ előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Tünete a csatolt fotó alapján nem megítélhető, annak elmosottsága miatt. De feltételezhető a leírása alapján, hogy egy körülírt seborrhoeás jellegű bőrgyulladása alakult ki. Ennek jellegzetessége a kiújulásra való hajlam, valamint az, hogy -többek között- stresszhatásra romlik.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 06., 14:28; Megválaszolva: 2011. július 13., 21:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy