• Hajnövekedés chemoth.után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél éve műtöttek mellrákkal, chemo és sugárterápia után most a Lucrin PDS Depot 11 25 mg-ot kapom (3 hónapos) együtt Zitazonium tablettával (utolsó chemoth. 2010 junius 15) ... aggódom a hajam miatt, mert még mindig nem nőtt ki csak nagyon gyenge és szinte pihés. Lehet ez a hormon gyógyszerek mellékhatása esetleg? Sajnos senkitől nem kaptam erre eddig választ, mert nincs ilyen nyilvántartásuk, mondták. Mire számithatok hosszabb távon ill. a hormongyógyszerek elhagyása után? Segítségüket előre is köszönöm bahhama

        Dr. Gál Mónika válasza a kemoterápia, hajhullás témában

        Kedves Kérdező! A kemo- és sugárterápia után 5-6 hónappal szokott elindulni a haj visszanövekedése. Ez egyes esetekben hosszabb idő is lehet. Ha 1 éve nem kap már ilyen kezelést, ahajnövekedésnek el kellett volna indulnia, mivel a hormonális terápia azt nem befolyásolja nagy mértékben. Javaslom, hogy keressen fel bőrgyógyászt, helyi minoxidiles ecsetelés sokszor jó hatású ezekben az esetekben.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. július 02., 21:13; Megválaszolva: 2011. július 05., 14:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?