• Anyajegy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kívánok!pár napja észrevettem a kisujjbegyemen egy barnás kis pontot.(tüszurásnyi,de nem böktem meg az ujjam)szerintem anyajegy!nem kiemelkedő,a börfelszinen van!meg kell mutatni ezt bőrgyogyásznak?/járok évente szürésre,nemrég volttam,de ez akkor még nem volt ott)köszönettel:Viki

        Dr. Veress Dóra válasza a anyajegy témában

        Kedves Viki! Nem kell megmutatni bőrgyógyásznak, valószínűleg ez egy anyajegy. Csak akkor kell orvoshoz fordulnia, ha gyorsan növekedik, szabálytalan a széle vagy szokatlan a színe.


        Kérdés: 2011. június 14., 10:10; Megválaszolva: 2011. június 14., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?