• Hogyan lehet eltüntetni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot!!!van egy bizonyos probléma ami évek óta zavar engem és a segítségüket kérném!!ahogy idősödöm egyre jobban jönnek elő a testemen de legfőképp a felső testemen anyajegyek amik az egészen picitől a 3-4mm átmérőig és a halvány barnától az egészen majd hogy nem a feketéig terjednek. Ez már nagyon zavar engem mert rengeteg van a testemen,és abban kérném az önök segítségét illetve tanácsát, hogy milyen módon lehetne eltüntetni vagy akár teljesen elhalványítani őket!létezik-e akár kenőcs vagy gyógyszer vagy kezelés ami segíteni tudna nekem ebben!bármilyen megoldás érdekel. Kérem ha tudnak segítsenek nekem ebben. előre is köszönöm és várom a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pigmentáció témában

        Kedves Kérdező! Fényvédelem javasolt, a maximális 50 SPF plusz mechnaikai fényvédelem. Ha már anyajegyek alakultak ki, azokat krémmel eltünetetni nem lehet. Ha pigmentfoltok, akkor depigmentáló krém őússzel majd megpróbálható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 02., 14:31; Megválaszolva: 2011. június 03., 14:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel