• Aknesol ecsetelő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlet! Én érdeklődni szeretnék az Aknesol ecsetlőről részetesebben,szeretném megtudni hogy milyen hatásokat lehet vele elérni és hogy mennyire károsítja a bőrt...ezzel kapcsolatban még szeretném megkérdezni hogy Ön az arc mosására milyen szert ajánl?elég a sima viz?vagy netán szappan?mert én azt olvastam az aknesol ecsetelést megeleőzően sima melegvizzel ajánlott arcot mosni!??Ön mit mond ezzel kapcsolatban!??Várom válaszát!Fontooos!

        Dr. Bodnár Edina válasza a pattanás témában

        Az Aknesol készítmény egyénenként különböző mértékben hatásos, inkább szárító hatása van. Nem károsítja a bőrt, de mint minden lokális készítménynek lehetnek irritatív és allergiás mellékhatásai. Az arc lemosására elegendő az aknesol alkalmazása során a meleg víz, mert a készítményben lévő alkohol fertőtleníti és tisztítja a bőrt.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász szakorvos

        Dr. Bodnár Edina

        Kérdés: 2011. június 02., 11:12; Megválaszolva: 2011. június 08., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: