• Fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy hete ilyen piros pöttyök, foltok jelentek meg a péniszemen. Kapcsolatban élek, óvszerrel védekezünk, néha sex előtt 1-2 percig óvszer nélkül. Nem érzek fájdalmat, sem viszketést. Azon gondolkoztam, hogy május 1-én voltunk Mórahalmon, utána szeretkeztünk. A barátnőmnek lehet, hogy volt vmije, kicsit viszketett neki, egy kis időre utána, de végül elmúlt, de akkor csakis óvszerrel csináltuk, bár pont másnap volt 1-2 alkalom, amikor az aktus elején nem volt rajtam. Lehetséges, hogy vmit elkaptam? 5 napja vettem észre, néha mintha elmúlna vagy visszahúzódna, de most önkielégítés után újra észrevettem, hogy bepirosodott, de halványodik, mintha kezdene elmúlni. 2 helyen látható, én úgy gondolom, hogy nem komoly. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Gombás fertőzés valószínű, kezelje Lomexinnel, ha 7 nap alatt nem javul, keressen fel STD szakrendelést!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 20., 08:24; Megválaszolva: 2011. május 21., 21:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?