• Diagnozis Keratoacantoma, ez rosszindulatú daganat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő Én már kérdeztem a szemölccsel kapcsolatban Őntől,és elmentem bőrgyógyászhoz aki a leletre azt írta rá hogy 6 mm átm-ű szaruval töltött papula.Diagnozis:Keratoacantoma.Mivel nem értek hozzá ez ugye nem rosszindulatú daganat?Mert nagyon félek. Köszönöm válaszát:Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrdaganat témában

        Kedves Kérdező! Ez nem is tartozik a bőrgyógyászati szaknyelvben szemölcsnek nevezett képződmények közé. Az esetek egy részében magától visszahúzódik, azonban kb. minden ötödik keratoacanthoma talaján laphámrák fejlődik ki, ezért műtét javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. május 18., 12:51; Megválaszolva: 2011. május 19., 15:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?