• Sarokrepedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mivel itt nyár, nem tudok szandált felvenni,mert nagyon csúnya a sarkam.Be van mélyen repedezve és nagyon féjdalmas.Már sok fajta krémet kipróbáltam,de nem használt.Voltam pedikűröshöz,leszedte a vastag bőrkeményedést,de kb. 2 hét mulva kiujult.Tudna e valamit tanácsolni.Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a repedt sarok témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy a lábbeli is oka a repedésnek, a kemény, például fatalpú papucsok okoznak ilyet. Használjon kényelmes papucsot, kenje ureás kenőccsel, éjszakára húzzon fel cérnazoknit, miután jó bekrémezte a lábát. Rendszerese reszelje, járjon pedikűröshöz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. május 13., 21:01; Megválaszolva: 2011. május 16., 09:29

        Tudjon meg többet: repedt sarok
      • Kérdések és válaszok a témakörben: