• Sarokrepedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mivel itt nyár, nem tudok szandált felvenni,mert nagyon csúnya a sarkam.Be van mélyen repedezve és nagyon féjdalmas.Már sok fajta krémet kipróbáltam,de nem használt.Voltam pedikűröshöz,leszedte a vastag bőrkeményedést,de kb. 2 hét mulva kiujult.Tudna e valamit tanácsolni.Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a repedt sarok témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy a lábbeli is oka a repedésnek, a kemény, például fatalpú papucsok okoznak ilyet. Használjon kényelmes papucsot, kenje ureás kenőccsel, éjszakára húzzon fel cérnazoknit, miután jó bekrémezte a lábát. Rendszerese reszelje, járjon pedikűröshöz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. május 13., 21:01; Megválaszolva: 2011. május 16., 09:29

        Tudjon meg többet: repedt sarok

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Fiam 15 éves, allergiás mindenféle szappanra, samponra, kivéve a természetes anyagokból készültekre. A péniszének makkja és annak karimája alatt olyan a bőre, mintha száraz lenne( de tapintással nem érezni száraznak) és időnként piros és...
        Jó napot 2 hónapja lehorzsoltam a ujjam / képen látszik de csak a hajlatban ( cipekedtem) és a falban nem volt vészes nem vérzett meg semmi de ilyen kemény bőr maradt nem fáj meg semmi csak a látszat... történet után fertőtlenítettem pár...
        Jó Napot! 27 éves nő vagyok, és olyan problémám van, hogy a fenekemen és a combtőnél gyulladt piros pattanásszerű elváltozások jelennek meg. Van ami csak "normál" pattanás. Viszont van olyan ami gyulladt, és nagy puklis, amiből véres-...
        Tisztelt Dr. Bodnár Edina! Szeretném megkérdezni hogy a Hpv vírus okozhat e trombocita érték csökkenést . Olvastam, hogy trombocita csökkenést vírus is okozhat.Oldószerekkel bántam majd ott hagytam a munkám mert az oldószerekre mutatott...
        szia férjemnek a pénisèn ilyen kicsi féle patanások vannak rajta 9 napja kenyi kréme CANESTEN 10 mg/g krém és ugy látom én hogy nem mulik el . Nics helyete egy másik krém ami jó volna neki ?
        Üdvözlöm! Én egy lassan 17 életévèt betőltő fiatal lány vagyok! Lassan fél éve boldog èlettársi kapcsolatban élek! Körübelül egy - másfélhònapja kialakult nálam egy zsirmirigynek latszó hosszúkás pukli a bal combtőtől ès a nemi...
        Tisztelt Doktornő! Életemet eddig rövid fitymafékkel éltem. A fitymafék műtétjére tavaly nyáron került sor. A műtét jól sikerült. A problémám az, hogy a makkom alatt közvetlenül, hátul, ahol a fityma a rövid fék miatt nem tudott...
        Időnként megjelennek kiütések elsősorban a kézfejemen,valamint a könyökömön,néha a lábaimon is.viszketnek,és fájnak is,mintha tűvel szurkálnák őket.kaptam már sok krémet,gyógyszert,semmi sm használ igazán,kb egy hétig szenvedek tőlük...
        Jó Napot! 6 napja tetovàlták a jobb kezem hajlatba. Csak kontúroztak, ma menten volna megint, de meg fog jönni a menstruàciom kb 1 nap múlva. Egész héten edzettem, crossfitezek, meg futottam, vasàrnap óta minden nap. A tetovàlt kézhajlatomba...
        Tisztelt Doktor Ur/Urno! Ferjem szajsarkaban talalhato sebet 2hete eszleltuk Eloszot hetpeszre gyanakodtunl,amire kremet is hasznalt,de nem mult sot rondabb lett! Nagyon aggodom,mert ami meg megneheziti a dolgot az az,hogy kulfoldon tarozkodik,igy orvoshoz...
        Jó napot! A nemiszervemen(makkon) Apró pöttyök vannak és elégé érzékenyek tudna esetleg valami gyógymódot ,tanácsot adni? Nem merek vele orvoshoz menni.
        Kedves Doktornő/Doktor úr! Amióta az első fiamat elkezdtem szoptatni, korpás lett a fejbőröm. Száraz, apró hámlás formájában. Fiamat 15 hónapos koráig szoptattam, 5 hónapos terhes voltam a második fiammal, mikor abbahagytam a nagyobbik...
        Üdvözlöm! Pár napja apró, szúró érzést éreztem a makk tetején bal oldalt. Tüzetesebben megnéztem és kis fehér foltokat találtam. Néha jobban néha pedig nem érzem ezt a szúró érzést. Mi a teendő vele?
        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A fenekemen egy kb 3x3 cm-es piros folt jelent meg a minap, tele apró vörös pontokkal. Csak azért vettem észre mert a fehér alsómon nagyon halvány véres foltot hagyott. Nem viszket, egyáltalán nem is érzem, bár...
        Tisztelt Dr. Bodnár Edina! Véleményét szeretném kérni! Hétfőn általános anyajegyvizsgálaton voltam bőrgyógyásznál, és mellette a várandósság alatt megjelent számos fibróma is megnézésre került a nyakamon, melyeknek ott helyben...
        Tisztelt doktornő a problémám a tenyerem kb két hónapja égni, viszketni, szúrni kezdett aztán hámlott a bőr. A hámlás elmullani látszik de továbbra is ég szúr és viszket meleg víz alatt fáj. Korábban is voltak rajta apró vízhólyag...
        Április 8-án kell mennem bőrgyógyászatra kb 1 hónapja kaptam ezt az időpontot de ,sajnos a lábam napról napra rosszabb és már szinte elviselhetetlen a viszketés és ami utána van a fájdalom és nagyon terjed már mind két lábam...
        Tisztelt Doktornő! Nagyjából 4 hónapja vettem észre, hogy az arcom bal felén a fülem előtt kb.3 cm-rel egy élénk 1 cm nagyságú élénk rózsaszín folt található. Akkoriban nem is foglalkoztam vele, hátha elmúlik, de sajnos nem. Nem viszket,...
        Tisztelt Doktornő! Szeretném a véleményét kikérni azzal kapcsolatban, hogy a négyéves kisfiam kezein az utóbbi 2-3 hétben szokatlan dolgot tapasztaltunk. Eleinte csak kiszáradt a kézfeje (mindkettő), majd pirossá vált, meleg érzetű lett és...
        A csatolt képen látható bőrelváltozás pár hete jelent meg a hímvessző makk alatti részén.Sima felületű udvar fehéres vékony határral. Canesten kenőccsel próbálkoztam, nem történt javulás Szeretnék érdeklődni, hogy milyen kenőcs,...