• Wartner

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm doktor nő, vettem a patikában wartner szemölcsírtószert. minden info benne van,csak épp az nem h hányszor,milyen gyakorisággal lehet használni! tudna-e erre választ adni?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szemölcs témában

        Kedves Kérdező! Kis szemölcsök esetén elég egy kezelés, nagy szemölcsöknél több is szükséges lehet, ilyenkor ismételje meg a kezelést 2 hét elteltével. Ugyanazt a szemölcsöt ne kezelje háromnál több alkalommal. Ha három kezelés sem vezetett javuláshoz, keressen fel bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 10., 11:41; Megválaszolva: 2011. május 11., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: