• Anyajegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Nő, A kérdésem az lenne, hogy csak abban az esetben ajánlott orvos által az anyajegy tb alapon történő eltávolitása amennyiben már rosszindulatú elváltozás áll fenn? Ma voltam bőrgyógyásznál, van 2 nagyon csúnya anyajegyem a lehető legrosszabb helyeken, bugyivonalban, melltartó vonalában ami vágja, mindkettő borotválkozás terület, volt hogy meg is vágtam, vérzett. Magasan kiemelkedő, rücskös, tényleg nem szép, és nagy kb borsószem nagyságú vagy nagyobb anyajegyek. Megnézte a bőrgyógyász, de mivel elváltozás nincs, nem irta rá a papiromra hogy javallott lenne a levétel, pedig neki is mondtam a fent leirtakat. Azt mondta, kivágathatok magamon bármit. (Nyilván, de magán helyen, amire nincs pénzem) A kérdésem az lenne, hogy ez igy helyénvaló , vagy elmenjek máshova is inkább? Köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

        Kedves Kérdező! Az irritációnak kitett anyajegyek és a "gyanús" anyajegyek eltávolítása is indokolt, nem kell megvárni,. míg rosszindulatúan elfajul. Keressen fel másik szakrendelést, érdemes egy másik véleményt is kikérnie!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 29., 16:22; Megválaszolva: 2011. május 02., 10:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy