• Zsíros bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorúr/nő! 6év után abbahagytam a fogalmzásgátló szedését, amit anno még a problémás aknés bőröm miatt kaptam, majd párkapcsolatom miatt nem hagytam abba. Most 2 hónapja nem szedem, és ismét jönnek elő a pattanások a hátamon, zsírosabb a bőröm, és a hajam is gyakrabban kell mosni a zsírosodás miatt. Van erre esetleg valami gyógyhatású vagy vitamin készítmény, ami segíthet átvészelni az átállást? Erős gyógyszert nem szeretnék szedni.. Várom válaszát, köszönettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pattanás témában

        Kedves Kérdező! Próbálkozzon meg heléyi hatású készítményekkel: helyi antibiotikum, pl. Zineryt, szárító rázókeverék, faggyúoldó arclemosó, pl. Lubexyl. Ezek közül az antibiotikumos ecsteleő és a rázókeverék receptköteles, háziorvos is felírhatja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 26., 20:46; Megválaszolva: 2011. április 29., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?