• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Ur mar irtam onoknek es koszonom a valaszukat! Most azt szeretnem megkerdzni hogy intenziv tobb evig tarto hajzsele hasznalata okozhat e hajhullast? Es ha igen akkor korulbelul milyen tunetekkel jar,szoval hogy a haj visszano majd idovel vagy soha,es hogy viszket e ?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Kérdező! Igen, okozhat hajhullást. A haj egyszerű hullása és gyulladásos tünetek vagy hámlás is jelentkezhet. Hagyja abba a hajzselét, szedjen Revalidot, jó esetben néhány hónap alatt regenerálódik a haj, de ezt előre megmondani nem lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 14., 16:11; Megválaszolva: 2011. április 15., 14:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy