• Anyósom nevében!Érszűkületes láb mellé egy fekély!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Junius óta lábamon /jobb/keletkezett fekély,a mai napig nem múlott el holott kezelésre járok az mellett lábam érszűkületes és egyre csúnyább /nem vagyok cukorbeteg / minden másnap át van kötve!A gyógyszereket szedem nagy fájdalmaim vannak /Szúró/ nem állandó jelleggel. Kérem tanácsát mit tegyek mert nem szeretném ha ennél nagyobb bajom lenne! Tisztelettel .: Erzsébet

        Dr. Boros Miklós válasza a lábszárfekély témában

        Tisztelt Kérdező! Az erek állapotának megítélése miatt legyen egy érsebészeti vagy angiológiai szakvizsgálat. A panaszok háttrében egy egyre romló érelmeszesedés állhat. Addig is minden nap/másnap legyen meg a seb tisztítása és kötés vagy használjanak modern kötszert. Emiatt is indokolt a sebészeti szakvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 10., 17:49; Megválaszolva: 2011. április 14., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: