• Hámlás, jelenthet bajt?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! A kérdésem az lenne, hogy pár napja a makkom tövében picit mintha hámlana a bőr. Nem viszket, nincs égő érzés, se kellemetlen érzés. Különös, fura szaga sincs. A jelenség csak az egyik oldalon jelentkezett, egy olyan 5mm x 1mm-es kis sávban először, másnapra az eltűnt, most csak ilyen kis pici, pont szerű részeken lehet talán észrevenni, kb. ugyanezen a területen. Várom mielőbbi válaszát.

        Dr. Bodnár Edina válasza a hámlás témában

        A hámlás irritáció,allergia és gombás fertőzés jele is lehet. ha nem szűnnek a panaszok spontán 1-2 hét alatt, akkor forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.


        Kérdés: 2011. április 09., 08:11; Megválaszolva: 2011. április 11., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?