• Gennyes pattanások rozmaring és menta krém hatására

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Másfél hónapja gerincsérv-gyanu miatt fizikoterápiás kezelésekre jártam. A vállamat a kezelések során romaring,és menta tartalmú krémmel kenték be. Azóta a vállamon, és most már a hátamon végig pattanások vannak. Nagyon csúnya,gennyes az összes. Amelyik elmúlik,hegek maradnak a helyén. Nem tudom,hogy van-e köze a krémhez,de most már kb másfél hete vége a kezelésnek,a pattanások viszont nem múlnak. Van valami készítmény,amivel kezelni tudom őket? A bőrgyógyász felírt egy gyógyszertári készítményt,de semmit nem használt. Segítségét,illetve tanácsát előre is köszönöm. Tisztelettel,ERCSI80

        WEBBeteg szakértő válasza a kiütés a háton témában

        Kedves Kérdező! A használt krémek okozhatnak irritatív vagy allergiás bőrreakciót is. Ezek a kiütések átmenetileg a gyulladás helyén nyomot hagynak, melyek azután több hét alatt eltűnnek. Ha a gyógyszertárban vény nélkül kapható Susp. siccans rázókeveréket használja, gyorsíthatja ezen kiütések leszáradását. Amennyiben nincs változás, kontroll vizsgálatra jelentkezzen!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 01., 15:43; Megválaszolva: 2011. április 05., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?