• Kérdés Dr.Bodnár Edinához2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Bodnár Edina! Köszönöm szépen az előző válaszát! Annyi lenne a kérdésem hogy ez ellen(vegetativ idegrendszeri probléma) mit lehetne tenni?Hisz sajnos a stresszt nem tudom kikerülni..Most már van olyan hogy a fülem is piros.Mitől alakulhatott ez ki?Esetleg lehet köze hozzá hogy kb 2 évig roaccutant szedtem pattanásokra?Nem rég fejeztem be,akkor amikor már kialakult ez a probléma.. A választ előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a vegetatív idegrendszeri probléma témában

        Szedhet enyhe feszültségoldó gógyszereket, melyeket gyógszertárban recept nélkül is lehet kapni (Pl. Sedativ PC)


        Kérdés: 2011. március 31., 21:14; Megválaszolva: 2011. április 03., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?