• Kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/ nő! Ma reggel arra keltem fel, hogy viszket az arcom, ami tele lett kiütéssel. semmi új kozmetikai terméket nem használok. kérdésem, hogy mitől lehet ez? esetleg okozhat ilyen jellegű kiütést egy bolhanyakörv/pár napja kapott a cicám bolhanyakörvet, aki mindig hozzám bújik/ Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a száj körüli kiütés témában

        Kedves Kérdező! Akár a bolhanyakörv is okozhatta a tüneteit, de bármilyen egyéb anyag is, ami közvetlenül érintkezett a bőrével. De akár fogkrém, szájvíz is okozhat arci kiütéseket. A kiváltó anyag lehet olyan dolog is, amit már régóta használ, az allergia kialakulhat bármikor.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 24., 06:27; Megválaszolva: 2011. március 28., 22:23

        Tudjon meg többet: száj körüli kiütés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: