• Milyen az orbáncos láb?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Milyen az orbáncos láb és milyen tüneteket produkál. Milyen orvoshoz kell fordulni, ha felmerül a gyanúja. Várom szíves válaszukat.Üdvözlettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orbánc témában

        Kedves Kérdező! Az orbánc összefüggő élénk vörös bőrgyulladás, éles széllel lángnyelvszerűen terjed, a tapintata melegebb. Okozója baktérium, kezelése bőrgyógyász feladata.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. március 09., 07:58; Megválaszolva: 2011. március 09., 14:21

        Tudjon meg többet: orbánc
      • Kérdések és válaszok a témakörben: