• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Fürdéskor észre vettem piros pöttyöket a péniszemen(azon belül makk) és a bőr felszine fehéresen hámlik viszket is...nagyon megijedtem de ez már régebben is előfordult...nemi kapcsolat után de rá pár napra elmult és most is nemi érintekéz után másnap reggel jöt elő és nem tudom hogy mitévő legyek...lehet vele házilag foglalkozni vagy inkább orvost igényel? Én arra gondoltam hogy esetleg érzékeny lehetek a hüvelyválladékra.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! felmerül gombás fertőzés gyanúja. Használjon Canestent. Ha nem, javul 7 nap alatt, keressen fel STD szakrendelést vagy bőrgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 21., 21:55; Megválaszolva: 2011. február 23., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?