• Seb gyógyulása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves weborvos! Édesanyámnak középső lábaujján 2 éve tyúkszem volt. azt lézeres kezeléssel eltávolították. azt követően újra kialakult, amit a pedikűrös látottel. Kb 2-3 hóapja seb keletkezett, amit édesanyám próbált otthon házilag kezelni. Kb. 2 hete visszament a lézeres kezelést végző doktornőhöz, hogy ismét eltávoltsák a tyúkszemet. a doktornő véleménye szerint ez egy seb, otthon házilag a doktornő által felrt krémmel kezeli a sebet anyukám. Sajnos javulás nem mutatkozik. A fájdalom megmaradt, nagyon erős, van, hogy egész lábfejére kiterjed. Kérdésem mi okozhatja ezt nem kellene további vizsgálatokat elvégeztetni, mi lehet az oka, hogy a seb nem akar gyógyulni(cukorbetegség, daganat),? kööszönöm a segítségét Üdvözlettel:A.

        Dr. Bodnár Edina válasza a sebgyógyulás témában

        Érdemes lenne megnézni az erek állapotát abban a végtagban, mert sokszor érszűkület áll a fájdalom és a rossz sebgyógyulás mögött.


        Kérdés: 2011. február 19., 22:09; Megválaszolva: 2011. február 22., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?