• Apró pöttyök a makkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        napokban jelentkezett a makkomon piros pontok.és most nem tudtam hogy kihez forduljak így hát a webeteghez fordúltam! hétvégén lebetegedtem és a doki írt fel nekem antibiotikumot! olvastam interneten h lehet h ettől is lehet? AUGMENTIN DUO 875 MG/125MG mert igazából így visszagondolok azóta jöttek elő a kis piros pontok Tisztelettel Norbi

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Antibiotikum szedés miatt átmenetileg túlszaporodhat a normálisan is jelen lévő gombaflóra a nemiszerven és a többi nyálkahártyán is. Javaslom, hogy vegyen a gyógyszertárban recept nélkül megvásárolható rózsamézet (Solutio boraxatum-glicerinum) és használja 4-5 napig. Ha nem javul, vagy esetleg romlik is a tünete forduljon bőr- és nemigyógyászati szakrendeléshez.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. február 16., 11:14; Megválaszolva: 2011. február 18., 11:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! Mi lehet ez? Köszönettel