• Bőrgyógyászat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr. Bodnár Edina! Szeretném a tanácsát kérni, hogy mivel ülő munkát végzek, fiatalabb koromban egyszer 20 kg-ot fogytam tudatosan, mostanában csupán a stresszes életemnek köszönhetően. Ülő munkát végzek, sokat ülök. Tavaly diagnosztizáltak egy kezdődő lumbális gerincsérvet. Sajnos úszni nem tudok, uszodába nem szeretek járni. A combom mindig erős volt, a sok fogyástól a hátsó részen főleg nagyon csúnyán látszik a narancsbőr a fogyások miatt. A sérvem miatt a legtrénert nem merem használni, amit direkt ennek feszesítésére vettem korábban. Mit ajánlana a doktornő combomon lévő esztétikátlan narancsbőr ellen. Jelenleg a gyógytornát sem tudom csinálni - ami után izomlázam is szokott lenni a combomban - , mert a sérvem picit begyulladt és nem szabad tornázni sem. Köszönettel: Odri

        Dr. Bodnár Edina válasza a narancsbőr témában

        Az ún. UltraShape kezelés hatékony lehet ilyen esetben, illetve a táplálkozás nagyon fontos. Egyen minél több zöldséget!


        Kérdés: 2011. február 15., 23:10; Megválaszolva: 2011. február 17., 18:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?