• Vajon allergia?SÜRGŐS !!!!!!!!!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem/Uram! A bal oldali combom külső részén egyik napról a másikra megjelent egy nagy duzzanat (10cm széles)amely bepirosodott és egészen a térdem alá ér.Érintésre meleg, fáj,pedig nem érte semmi fizikai behatás(nincs semmi seb).Azon a héten volt egy kis hőemelkedésem és 1-3 napon keresztül naponta többször(6-10) kellet vizelnem.Azt hittem begyulladt a visszerem(külső combon van visszér?),elmentem a szakorvosi rendelőbe ahol a doktor úr közölte velem hogy allergia(dermatitisz) adott rá Fenistil kapszulát és Plogosam kenőcsöt.Mivel a másik lábamon a szőrtüsszők is be vannak gyulladva. Valamint hogy írány a bőrgyógyászat.Hétvégén kenegettem és pihentem jobb lett,már rá tudok állni és menni is tudok vele,de félek hogy ez nem allergia.Lehet-e mélyvénás stomozis vagy valami más ödéma vagy hasonló.Sajnos csak jövö hétre kaptam helyet a bőrgyógyásznál.Küldök egy fotót segítégül.Nagyon aggódom várjak-e a bőrgyógyászra vagy nézessem meg mással is.Várom válaszát minél hamarabb.Előre is köszönöm

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrbetegség témában

        A kép alapján felületes vénagyulladásnak tűnik, kenje Lioton géllel, szedjen Augmentin (ha nem Penicillin érzékeny) és Detralex tablettát, illetve pihenjen.


        Kérdés: 2011. február 14., 21:12; Megválaszolva: 2011. február 15., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy