• Bőr pirosodás viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.D. A lányomnak a tarkóján piros vörösödés van már kb 2 éve amire a háziorvos ír kenőcsöt de azóta is ugyan olyan néha rosszabb (sebes) ha nap éri akkor elég szépen elhalványodik de nem szűnik mit lehet csinálni,mi ez?Köszönöm.

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrbetegség témában

        Sajnos kép nélkül nem tudom megmondani mi okozza a problémát, azt tudom tanácsolni, hogy forduljanak személyesen bőrgyógyászhoz.


        Kérdés: 2011. február 14., 11:16; Megválaszolva: 2011. február 15., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?