• Arc gomba??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Püffedt vörös foltok az arcon,nyakon!Meleg ill meleg víz hatására erőteljes kontúrok!Bőr gyógyász szerint gomba!Javasolt krémek:pimafucort,locoid lipocream!Meleg éghajlati tartózkodás!Házi patika:Méz,Propolis,Eucerin,aloe propolis krém,kamilla teás mosás! SAJNOS CSAK IDŐLEGESEN HASZNÁLNAK,ill csökkentik a tünetet!

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által leírt tünetek hátterében lehet egy erőteljes seborrhoeás bőrgyulladás is. Ez egy genetikai hajlamon alapuló, a faggyúmirigyek túlműködése következtében kialakuló gyulladás, mely szépen kezelhető, de nem gyógyítható betegség. tünetmentes lehet rendszeres ápolással. ha valóban erről van szó, kizárólag receptre kapható szerek jönnek szóba, bőrgyógyászati- ismételt- vizsgálat szükséges, addig is átmenetileg enyhébb seborrhoea ellenes kozmetikumokat tud önnek ajánlani gyógyszerésze.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. február 04., 20:16; Megválaszolva: 2011. február 09., 21:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?