• Foltos kopaszodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        foltos kopaszodás jelent meg a fejemen! A börgyógyász adott vitamint és elküldött a fül orr gégészetre ahol azt mondták hogy lehet hogy ki kell venni a mandulámat mert ez okozza? Kérdezném hogy tavalyi év folyamán 12-kgot fogytam vitamin hiányom is lett ez nem befolyásolhatta ezt a foltos kopaszodást? Mit ajánlana? Ha lehetne mellőzném a műtétet! A kopaszodás előtt foginy problémám és mandula gyulladásom volt!!! Köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a foltos kopaszodás témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a mandula góc szerepe igazolódik, elkerülhetetlen a műtét.Emellett szedhet vitaminokat, de nem ez fog egy gócos mandula mellett a gyógyuláshoz vezetni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 25., 15:05; Megválaszolva: 2011. január 26., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?