• Betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorno! Édesanyám 54 éves nő és egyik napról a másikra elkezdett fájni az egyik lábújja, aztán rögtön meg is dagadt kissé és be lilult és pirosodott, nem az egész, hanem a körömágy alatt és a lábujj alsó részén. Mivel nem ütötte meg, nem tudjuk, hogy mitől lehet. Ha megtudná mondani, hogy milyen betegség lehet ez és milyen következményekkel jár, nagyon megköszönném. Előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Bakteriális fertőzés okozta gyulladás lehet, mindenképp meg kellene mutatni vagy a háziorvosnak, vagy bőrgyógyásznak!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 13., 14:00; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?