• Anyajegy eltávolítási lehetőségek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Doktor Úr! Tanácsot kérnék,hogy milyen anyajegy eltávolítást javasolnak, amely a legkisebb nyomot hagyja az eltávolítása után. Esztétikai okokból két olyan hasamon lévő, 3-4mm átmérőjű, bőrrel egy síkban lévő,sötétbarna anyajegy eltávolításán gondolkodom,amelyek az utóbbi években nőttek meg. Javasolták már nekem,hogy kivágják és összevarrják,de sokat hallottam a lézeres eltávolításról, amely kevésbé hangzik drasztikusnak. Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a anyajegy témában

        A hagyományos szikés eltávolítás jó sebész kezében ugyanolyan jó. A lézer elégeti a szöveteket, szövettani feldolgozás miatt is jobb a hagyományos módszer. Plasztikai sebésszel is végeztetheti a műtétet, több helyen van TB támogatott rendelés erre.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 07., 23:04; Megválaszolva: 2011. január 10., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Udvozlom! Kb. 1 evvel ezelott kezdodtek el a fenek koruli viszketo problemaim, van az anusztol egy kb. 5-6 cm-re balra egy nagyon kicsi pukli, epp hogy erezni lehet, ott szokott viszketni. Sokszor addig kaparom, amig egyfajta nedvesseg jon belole, nem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó