• Pattanás a női nemi szerven

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Időnként a nemi szervemen egy, vagy akár több pattanásszerű göböcske jelenik meg, a nagyajkak belső, nyálkahártyás felületén. Nem fájnak, nem is nagyon látszanak, leginkább a mosakodáskor érezhetőek. Volt olyan is, hogy ki lehetett nyomni, mint egy arcon lévő pattanást, mert kicsike fehér közepe volt, de általában csak a göböcskék vannak ott. Pár nap múlva elmúlnak nyomtalanul. Mik ezek? Előre is köszönöm szíves válaszukat.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a faggyúmirigy témában

        Begyulladt mirigyekről lehet szó.Érdemes lenne a cukrát ellenőriztetnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 04., 14:42; Megválaszolva: 2011. január 07., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: