• Vörös kiütések és hólyagok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az elmúlt vasárnap lettem arra, hogy arra figyelmes, hogy a jobb mellem alatt furcsa kiütés szerű valamik jelentek meg. Apró hólyagok párosával, és olyan kicsi dudorok amiken kis seb volt, mintha valami kis sotét pötty lenne, a tetejük pedig meg volt kicsit keményedve. Eléggé bevörösödött a környezete, ezért felkerestem egy bőrgyógyászt, ő annyit mondott, hogy bepálott a bőr és bór-cink olajat írt fel rá. A kenőcsöt használom, de úgy érzem, hogy nem használ. A hólyagok nagyobbak lettek és most már ég és feszül is ott a bőr. Nem tudom, hogy ez számít-e, de az elmúlt napokban a jobb lapockám és hónom alatt az izom be van feszülve és fáj is, bár ez lehet nincs összefüggésben. A kérdésem az lenne, hogy feleslegesen aggódom, hogy rossz a diagnózis, vagy keressek fel egy másik bőrgyógyászt? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hólyagos betegség témában

        Kedves Kérdező! A kis hólyagok pl. övsömör miatt is kialakulhattak, jó lenne másik orvos véleményét is kikérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 29., 12:14; Megválaszolva: 2010. december 29., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy