• Mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Olyan problémám van nekem,hogy a péniszemen piros foltok jelentek meg aztán egybefüggő piros lett az egész váladékozik is.De elmúlt most megint előjött ahogy épp begyógyúl már kezd is pirosodni újra.Már voltam 3x bőrgyógyásznál,urulógusnál volt tenyésztés is de nem mutatott ki semmit. És ez megy már egy fél éve.Már nagyon sok krémet,kenőcsöt,lemosót stb....... kipróbáltam de nem segít semmi. Ön szerint mit tudok még kipróbálni ami esetleg jó lehet? Vagy miez ön szerint? Próbáltam már:Canesten,primafucor,nizoral vagy 3 kevert krémet,betadin kenőcs oldat,most canesten oldatot használom.

        Dr. Bodnár Edina válasza a bőrkiütés témában

        Eddig szinte csak gomba ellenes krémet kapott, de belsőleg gyógyszert még nem kapott. Kezelés nélkül forduljon személyesen STD szakrendelésre.


        Kérdés: 2010. december 08., 11:15; Megválaszolva: 2010. december 09., 22:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy