• Fülemnél van egy kis púp vagy csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/hölgy! A bal fülemnél,a fülcimpám mögöttt van egy kis púp vagy csomó vagy nem tudom mi. Igazából látszólag semmit nem beffolyásol,nem is érzem stb.kivéve mikor megnyomom,akkor érzem,hogy picit fáj. 3-4 napja vettem észre,de nem emlékszem rá,hogy megütöttem volna vagy ilyesmi,hogy attól lett ott az a valami. Szóval ön szerint mi lehet? Igazából semmiben nem zavar,szóval ha tudnám,hogy ott abból nem lehet késöbb sem semilyen komolyabb probléma akkor nem is érdekelne,de igy azért kiváncsi vagyok rá,nehogy valami baj legyen. Ön szerint elmenjek vele a háziorvoshoz aztán ő majd eldönti,hogy elküld e valahova kivizsgáltatni vagy felesleges ha nem zavar,mert azon a helyen,semmi olyan nem lehet amitől nagyon tartanom kellene?Köszönöm mielöbbi válaszát! Viszlát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban a lehetséges diagnózisokról sem tudok sajnos nyilatkozni. Javaslom, hogy kérje ki a háziorvos kolléga véleményét, hogy van-e teendő. Ugyanis nagyon sok októl alakulhat ki kis csomó.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 23., 19:53; Megválaszolva: 2010. november 24., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy