• Bőrégés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő szokatlan kérdéssel fordulok önhöz,tetoválásaimat szeretném valamennyirre eltüntetni. tájékozódtam már különböző szépészeti és egyéb klínikán ahol számomra megfizethetetlen áron tudnák csak valamennyire eltüntetni. én arra az elhatározásra jutottam,hogy nem valami esztétikus látvány marad utánna de a jelenlegitől számomra a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás. vasalót vagy valami nagyon felforrósított vasat egyszerűen belenyomok a vállamba a tetoválásra.amit ebből az egészből kihámozni szeretnék ,mi lehet a legrosszabb ami velem történhet? válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tetoválás témában

        Kedves Kérdező! Komoly égési sérüléseket tud okozni magának, nem javaslom ezt a módszert, inkább éljen együtt a műalkotással. Tényleg nem tudok mást mondani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 23., 19:23; Megválaszolva: 2010. november 24., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?