• Rózsahámlás lehet itt is?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában hámló kiütéseim jelentek meg. Köztük van egy nagyobb folt is. Viszketni is szoktak. Szerintem ez rózsahámlás. Az lenne a kérdésem, hogy ez megjelenhet a combon is? Nekem a combom belső részén jelent meg a hajlatban. Vagy ha nem az akkor mi lehet? Canesten krémmel lehet kezelni? Nézessem meg orvossal? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rózsahámlás témában

        Kedves Kérdező! Mindenképp nézesd meg orvossal, mert nem biztos,hogy rózsahámlás. Akár allergiűás, irritációs ekcéma, mikrobiális ekcéma is lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 19., 14:26; Megválaszolva: 2010. november 22., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?