• anyajegy-villanófényes szőrtelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Bőrgyógyász! Lábszáramon több barna anyajegy is van. Mostanában gondolkodom a végleges szőrtelenítés villanófényes módján. Ahol a sötét szőrszálak elnyelve az energiát kiégnek. De vajon az anyajegyekre nem ugyanígy hat-e? Ezzel károsítva azokat. Javasolná ebben az esetben ezt a módszert nekem. Válaszát köszönöm.

        Dr. Bodnár Edina válasza a anyajegy témában

        Az anyajegyeket ilyen esetben jó "elkerülni", ezért ha sok anyajegy van a lábszárán, akkor ezt a módszert nem javaslom.


        Kérdés: 2010. november 17., 13:02; Megválaszolva: 2010. november 22., 16:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: