• Bőrbetegség a pénisz körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő, köszönöm a válaszát és sajnos én arról nem tehetek hogy a kép nem érkezett meg...megpróbálom újból elküldeni!! Körülbelül 1-2 hónapja több (kb. 5-7) apró 1-2mm-es bőrkinövés alakult ki a péniszem felső rétegénél, amit nem tudom hogy mi lehet, mert egyik napról a másikra jöttek elő. Nem fáj, meg semmi sem, csak zavaró nekem, mellékelve feltettem egy képet, hátha ez többet segt! Az a kérdésem, hogy ezeket a bőrkinövéseket el lehet-e és mi módon lehetne eltüntetni? Esetleg valami ecseteléssel, vagy kenőccsel, vagy mindenképp orvos? és milyen orvos? Köszönettel Erik

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves kérdező! A képet nem kaptam meg. A leírás alapján több lehetséges ok is felmerül, keressen fel bőrgyógyászt! Így látatlanban kezelést javasolni nem lehet, hiszen a pontos diagnózist sem ismerjük.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 17., 12:05; Megválaszolva: 2010. november 19., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy