• Mandulagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Erikának hívnak és van egy 7 éves fiam akinek az utóbbi 2 hónapban folyton gyulladt a mandulája elsó ízben 2 hetes láza volt és a bórén kiütések jelentkeztek amik elfedték az egész testét majd elkezdett hamlani a bőre moswt pedig a körme cserélődik antibiotikumot szedtünk de ahogy múlik az antibiotikum hatása ismét begyullad a mandulája . Lehetséges -e hogy allergia okozza , valóban csak a mandulaműtét segíthet?

        Dr. Gál Mónika válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Erika! Feltehetően gócreakció van a bőr- és körömtünetek hátterében . Ha a krónikus mandulagyulladást igazolta a fül-orr-gégész és javasolta a műtétet,nincs értelme halogatni. Viszont bőrtüneteket a gyulladásra adott gyógyszer is okozhat. Ezt előtte tisztázni érdemes.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2010. november 15., 07:32; Megválaszolva: 2010. november 19., 12:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?