• http://www.webbeteg.hu/orvos_valaszol_orvos_valasz/borbetegsegek/71758

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10.11.-én feltett kérdésemre köszönöm a választ, a Lioton gél segít, már gyógyul a véraláfutás. Kérdezte, hogy szedek-e gyógyszert és van-e ismert betegségem. Cortef , L-Thyroxin, Concor Cor,Cymbalta, Pantacid Flux, a rendszeresen szedett gyógyszereim. Hypofizis adenoma, depresszió, Reflux, nyelőcsőgyulladás, magas vérnyomás miatt kell szednem ezeket a szereket. A hypofizis műtét (2007) óta fáradékony vagyok, a fizikai terhelést nehezem birom.Erősen verejtékezek, ami nyáron betudható volt a melegnek, de most nem lehet az időjárást okolni miatta. Milyen összefüggés lehet a betegségem a gyógyszerek és a jelenlegi panaszom között?? Köszönettel: cskatus

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bevérzés témában

        Kedves Katus! Azért kérdeztem, mert ha véralvadási zavara van, vagy véralvadásgátlót szed, egyéb, bevérzést okozó gyógyszert szed, akkor azt fel kell térképezni. Ha javult a Liotontól, akkor jó úton halad. Elképzelhető, hogy a Cortef mellékhatása volt a dolog, számoljon be a panaszról a gondozó endokrinológusnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 18., 17:05; Megválaszolva: 2010. október 20., 10:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?