• Ővsömör

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2005 óta van övsömöröm a hátamon azóta szedem a tramadol-rathioparm50mg kapszulát. A kérdésem az lenne várható-e végleges gyógyulás vagy marad minden napos az égés szerű fájdalom.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a övsömör témában

        Kedves Kérdező! Az övsömör utáni neuralgia (ideg eredetű fájdalom)sajnos sok esetben egész életében elkíséri a beteget. A tramadol tartalmú gyógyszerek erős fájdalomcsillapítók, de nem ennek az idegi típusú fájdalomnak a csillapítására valók. keressen fel egy neurológiai szakrendelést, ahol specialis gyógyszert tudnak Önnek javasolni, mely jobb fájdalomcsillapító hatású ebben az esetben.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika

        Kérdés: 2010. október 18., 15:00; Megválaszolva: 2010. október 21., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?