• Hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Orvos! Már évek óta hullik a hajam kissebb nagyobb mértékben. Elmentem fél éve bőrgyógyászatra hogy kiderítsük mi lehet a gond. Elkűldött vérvételre, fogászatra, orr-fül gégészetre, rejtett gyulladást is vizsgáltak minden negatív lett. írt fel egy alkoholos szert amit egy héten egyszer kell a fejbőrre kenni. Azóta sincs változás mi lehet még a gond amit ki lehetne vizsgáltatni. A hajhullásom kiterjed az egész fejre. Az hogy festetem a hajam azt mondta az orvos nem lehet gond. Kérem segítsenek hova forduljak még. Olvastam hogy lehet pajzsmirigy probléma azt hogyan vizsgálják ki? vérvétel kimutatta volna? Köszönettel k. judit

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hajhullás témában

        Kedves Judit! További góckutatás (nőgyógyászat, vizeletvizsgálat, hasi ultrahang, mellkas röntgen, széklettenyésztés, H. pylori kilégzés) is szükséges, valóban érdemes lenne a pajzsmirigyfunkciót is megnézetni, ez ügyben háziorvosa fog tudni segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 16., 13:36; Megválaszolva: 2010. október 19., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?