• Arcszőrzet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ÚR/Nő. A kérdésem az lenne , hogy tulajdonképpen egyik pillanatról a másikra az arcomon az amúgy rendben lévő szőrzetem a bajuszomnál egyik oldalon kb 1cm részen nem nő ! Március óta van ez a probléma eddig azt hittem csak valami bőr betegség de a bőrömmel nincs gond legalábbis nem látszik.Az arcomon az államnál volt egy folt ahol nem volt szőrzetem de itt soha sem volt .Most ahol nem nő ott nagyon apró pihék látszanak de ezek test színűek egyébként barna bőrű ,hajú és szemű vagyok máshol semmi gond a szőrzetemmel sőt. Lehet ilyenkor tenni valamit vagy ez valamire utalhat ? Nemrég átestem egy keresztszalag műtéten de a probléma már ez előtt is meg volt a vizsgálatok mármint a labor nem mutatott problémát ! üdvözlettel. K. Andras

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szőrhullás témában

        Kedves András! Mindenképp bőrgyógyászhoz kell fordulnia, mert a szőr kikopását okozhatja helyi bőrbetegség, például fertőzés, de akár gócfertőzés, egyéb ok is állhat a háttérben. Csak a vizsgálat tisztázhatja az okot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 06., 16:21; Megválaszolva: 2010. szeptember 08., 09:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?