• Seb a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Szerentém megkérdezni a véleményét az alábbiakról. A párommal hosszú évek óta vagyunk monogám kapcsolatban, mindketten hűségesek. Második alkalommal fordul elő, hogy a párom péniszén, a bőrén egy pici sötét teljesen átlagos, viszonylag mély varrasodott seb található, ő az alsónadrág kidörzsölésére gyanakszik. Mikor ruhán keresztúl hozzásimultam erőteljesebben, a seb bevérzett egy picit és fájdalmas is volt neki. Legtöbbször óvszert használunk, azonban legutóbb mandulagyulladásom volt, mégis orális szexben részesítettem a páromat, nem tudom, hogy ettől lehet-e baja. Ön mit gondol, illetve mit javasol? Nagyon várjuk válaszát! Köszönettel: Gina

        Dr. Csuth Ágnes válasza a seb témában

        Kedves Gina! Látatlanban sajnos nem sokat lehet mondani, a seb lehet, hogy gyulladásban van, és szükséges antibiotikum is, de az is lehet, hogy egyszerű hámosító kenőcs elég a gyógyuláshoz, pl. Neogranormon. Az lenne a legjobb, ha legalább a háziorvoshoz elmennének, ő vizsgálat után elbírálja a teendőket, ha ez nem megoldható, akkor a biztonság kedvéért Betadine-os ecsetelő javasolt. A mandulagyulladást okozó baktérium okozhat a pénisz bőrén gyulladást egyébként. A heves szexet kerüljék, és védekezzenek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 05., 00:16; Megválaszolva: 2010. szeptember 07., 13:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?