• Herezacskó viszketése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Azzal a panasszal fordulok Önhöz, hogy pár napja (2-3) éreztem hogy a herezacskóm alatt (a herezacskó, és végbélnyílás között) olyan érzésem volt, mint ha az alsónadrág kidörzsölte volna. Aztán ma már a hajlatban (a herezacskó oldala, és a lábam között) is éreztem ezt a rossz, égő-szerű érzést. Ma megnéztem, és az érintett terület piros, olyan mintha valami féle kiütés (?) lenne. (az egyik oldalon olyan mintha kiütéses lenne, a másik csak piros) Mi lehet ez? Gondoltam arra, hogy nagy a meleg, és talán a miatt alakult ki valami, de nem tudom. Miket próbáljak ki, mielőtt elmegyek orvoshoz? Esetleg Canesten? Várom válaszát! Előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves kérdező! Lehet valóban gombás fertőzés, de akár irritáció, allergia is. Megpróbálható a Canesten, de ha 1 hét alatt nem javul, keressen fel bőrgyógyászt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 15., 20:16; Megválaszolva: 2010. augusztus 17., 09:55

        Tudjon meg többet: bőrbetegség
      • Kérdések és válaszok a témakörben: