• Lábszag

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A barátomnak nagyon erős és kellemetlen lábszaga van. Már hónapok óta tart, nagyon sok mindennel kezeltük már. Apró, gombára emlékeztető hólyagok is vannak, ezért canesten krémmel is próbálkoztunk, formalison vízben lábáztatással, szódabikarbonás áztatással. A cipőit rendszeresen tisztítjuk. spar.anticudoric hintőport is használunk. Már nem tudunk mit kitalálni. A segítséget előre is köszönöm.

        Dr. Bodnár Edina válasza a gombás fertőzés témában

        A kellemetlen lábszagot a fokozott izzadás és az izzadságban elszaporodó baktériumok okozzák. Belgyógyászati vizsgálat lenne szükséges a fokozott lábizzadás okonak tisztázására. Az antisudorica oldat talán hatékonyabb lenne a hintőporral szemben.


        Kérdés: 2010. augusztus 10., 11:50; Megválaszolva: 2010. augusztus 16., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?