• Kisajkak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg Szakértő! Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy a kisajkaim tetején a bőr megkeményedett, de nem csíp és semmi más tünetem sincs...csak kemény. Csak pár millis területről van szó. Lehet ez a fogamzásgátló tablettától, amit nem rég kezdtem el szedni? Mert se strandon, se olyan helyen nem jártam ahol fertőzést lehetne kapni. A párommal is óvszerrel védekezünk. Nem tudom mi lehet az oka. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Sajnos látatlanban nem lehet megítélni, hogy mi okozza a apanszt, de a bőr szárazsága akár ekcémás tünet vagy lichen nevű bőrbetegség is lehet, ezért vagy nőgyógyászt vagy bőrgyógyászt keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 15:37; Megválaszolva: 2010. augusztus 03., 10:44

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm. Hpv-s nemi szemölcsei vannak a páromnak már lassan 1 éve. Nem akar neki elmullni s már nagyon kivagyunk miatta. Borgyogyaszaton azt mondták neki, olyan kicsik a szemölcsei hogy nem fogják tudni leműteni. Mindent próbáltunk már de nem...
        Tisztelt Doktornő! Két évvel ezelőtt a szám körvonala teljes egészében kivörösödött, mintha vastag, vörös széjkonturt használtam volna, és viszketett. Pár nappal később elkezdett hámlani, és el is múlt nyom nélkül. Később azonban...
        Repedezett,Töredezett,Ráncos a makkom. Rendesen tisztálkodok és nem vagyok köülmetélve.kb.3 hónapja vettem ezt észre és azóta ilyen.Nem tudom mit tudnék tenni ellene.NEM viszket,nem fáj.
        üdvözlöm a problémám a következő: 3hónapja a makkomon megjelent egy hófehér folt. kanestennel kentem. nem használt. 1 hónap múlva nagyobb lett körülötte piros lett. elmentem urológushoz, ő felírt rá Pimafucort krémet. ami nem használt....
        Kedves Doktornő/Úr ! Körülbelül két héttel ezelőtt két-három apró kis kiütés jelent meg a jobb csuklóm belső felén . Eleinte nem foglalkoztam vele, csak akkor mikor már azon kaptam magam, hogy egyre jobban viszketem és egyre több pöttyöm...
        Tisztelt Doktor Nő! 20 éves fiú vagyok. 2 héttel ezelőtt a combom felső részén ágyéknál megjelent egy púp, sebbel a tetején. Nem fáj, szőrszálat nem találtam benne. 1 héttel ezelött a hímvesszőmön is megjelent egx hasonló, azonban ezt...
        Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e bármilyen nemi betegséget kapni, ha a férfi óvszert használ? Arra gondolok, hogy az óvszer nem ér végig, a hüvelynedv érintkezik a hímvessző tövével. Továbbá, az óvszer levétele után, a...