• Körömbaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! 5 éves kisfiamnak kb. 1 hónapja egy nagyon durva virusos bőrfertőzése volt, ami a csuklójára is kiterjedt, ahol hólyagok keletkeztek. A bőrgyógyászaton kaptunk szteroidos krémet, ami megoldotta a dolgot, de utánna a kezén elkezdtek vastagodni a körmök, elfehéredett a köröm töve és most már ott tartunk, hogy elkezdtek leesni. A legijesztőbb, hogy ez mindegyik körmére kiterjedt. Ami leesett azalatt most úgy tűnik, hogy egészséges köröm van. Sajnos elképzelhető, hogy a lábán is ez lesz a helyzet. Szeretném megkérdezni, hogy ez lehet-e a vírusfertőzéstől Ön szerint? Érdemes lenne elvinnem a bőrgyógyászatra? Vagy csak akkor, ha az új köröm sem lesz egészséges? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Bodnár Edina válasza a köröm elváltozás témában

        Hirtelen kialakult súlyos betegségek esetén nem ritka, hogy a minden köröm egyszerre károsodik. Ne aggódjon, spontán egészséges köröm fog visszanőni. Esetleg szedjenek köröm növekedést segítő vitaminokat, ásványi anyagokat.


        Kérdés: 2010. július 19., 05:53; Megválaszolva: 2010. július 21., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó