• Piros foltok a mellkason

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Amikor hirtelen végzek átlagostól eltérő fizikai megterhelést, pl. hirtelen 20 fekvőtámasz, a mellkasom bevöröslik, nem túlzottan, de észrevehetően, illetve a felkarom is. Arról érdeklődnék, hogy ez mitől lehet? Tudomásom szerint nem rendelkezem szív- és érrendszeri problémákkal. Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás témában

        Nem derül ki a bőrelváltozások jellege a levélből, de a fizikai munka okozhat értágulatot, ez járhat vörösséggel, vagy akár csalánkiütést is előidézhet. Ha panaszt okozna vagy tartós a tünet, háziorvost keresd fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. július 16., 14:58; Megválaszolva: 2010. július 17., 17:31

        Tudjon meg többet: bőrelváltozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: