• Mitől lehet ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Néhány nappal ezelőtt Bp.-en voltam, a Leszázalékolási Bizottság előtt, újabban félévenként mennem kell. 4 éve inzulinos cukorbeteg vagyok. Ezen a felülvizsgálaton is alaposan megvizsgáltak, hátamon és a bal-mellem alatt, meghallgatott a doktornő. És ezzel kapcsolatos a gondom: 2 napra rá a bal mellem alatt, erős viszketés,+ nagyon piros a bőr, viszket nagyon---de csak a bal mellem alatt. Arra gondoltam először, hogy talána meleg miatt,---de akkor a másik mellem alatt miért nincs kiütés ? Rettenetesen csúnya, először hintőporoztam, majd körömvirág-krémet kentem rá. Nem javul. Lehet, hogy fertőzést kaptam ? Az előttem lévő beteg, egy fiatalember volt, igen elhanyagolt külsővel, koszos ruhában. AZ ORVOS KEZET MOS A BETEG UTÁN ÉS MI VAN A HALLGATÓJÁVAL, AZT LEFERTŐTLENÍTIK--- vagy jöhet a következő beteg ?????

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrbetegség témában

        Kedves Kérdező! Az orvosok a fonendoszkópot is le szokták fertőtleníteni-általában. Hogy akkor hogy történt, sajnos megválaszolatlan kérdés marad. Érdemes lenne bőrgyógyásznak megmutatni a tüneteit, amíg nem biztos a diagnózis, nem tudunk megfelelő kezelést sem javasolni, sem arra válaszolni, hogy fertőzés okozza-e a tüneteit.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 04., 07:05; Megválaszolva: 2010. július 06., 21:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: