• Tyúkszem a kéz hüvelyujján?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hogyan irtható ki a kéz hüvelyujján lévő tyúkszem?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a tyúkszem témában

        Tisztelt Kérdező! Javaslok egy bőrgyógyászati szakvizsgálatot, ami tisztázza valóban vírusos eredetű bőrelváltozásról van-e szó. Előfordulhat, hogy a munkavégzés következménye a bőrkeményedés és ebben az esetben más a kezelés. A sikeres kezelés miatt a fizikális vizsgálat célszerű. A vírusos eredet esetén nem különbözik a kezelése a test más részén kialakul szemölcsétől. Számos recept nélküli készítmény kapható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 21., 13:42; Megválaszolva: 2010. június 21., 19:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Pár néha viszkető piros folt a makkon. Ez milyen nemi betegség ha az?